Cita valoda / Translate

piektdiena, 2015. gada 13. novembris

Vēl par lāstiem - kā izdzēsties no Lāstu grāmatas

Maģijas valstība eksistē Astrālajos līmeņos,un tās valdnieks ir Djavols jeb Tifons (nejauciet ar to, ko sauc par Sātanu) un viņam ir grāmatas, kurās ierakstīti visu cilvēku vārdi. Piemēram, Mirušo grāmata (vienlaikus tā ir Dvēseļu bojāejas grāmata), kurā ierakstīti to cilvēku vārdi, kas nodarbojās ar maģiju.
Ir Lāstu grāmata, kurā ierakstīti lāsti, kas uzlikti konkrētiem cilvēkiem. Lai no tā atbrīvotos, nepieciešama dziedināšana un sevis dziedināšanas procesā jāizdzēš no Maģijas valstības grāmatām visa informāciju par sevi, saviem tuviniekiem un savu dzimtu.
To var izdarīt paužot atbilstošu nodomu, piemēram, tā: "Es atbrīvoju sevi, manus tuviniekus un manu dzimtu no Maģijas valstības lāstiem, mirušajām enerģijām, maģijas enerģijām un līgumiem, kuri ir noslēgti starp mums un Maģijas valstību. Tajā skaitā es pārtraucu visus līgumus ar Maģijas valstību un ar Djavolu savā vārdā, manu tuvinieku un manas dzimtas vārdā, atsakos no visām Djavola dāvanām un atdodu tās viņam atpakaļ".
Tieši šajā astrālās Maģijas valstībā dzīvība avotu vietās veidojas vampīriskās piesaistes enerģijas, kā rezultātā tiek izjauktas seksuālas attiecības un rodas slimības, tostarp sieviešu un vīriešu dzimumorgānu slimības, (sievietēm - mioma, vīriešiem – priekšdziedzera slimības).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru